076-550 33 15 magnus@korkontroll.se

Om mig

Magnus Fors, coach inför körprovet

Magnus Fors

Coachar om körprovet
______________________

Jag har arbetat i nio år som inspektör på Trafikverket och där bedömt runt 15.000 körprov.

Jag vet vad som krävs för att klara förarprovet för körkort och jag vet hur trafikinspektören tänker.

Jag har alla körkortsbehörigheter och coachar bil-, MC-förare och handledare.

Mina coachningstjänster ska inte förväxlas med en körskola. Under coachningen kör eleven med sin handledare och jag observerar från baksätet eller på egen motorcykel. Jag tittar dels på hur väl eleven utför de olika momenten som ingår i en uppkörning och dels på hur handledaren agerar.

Jag sätter ett stort värde på att coachningen ska ge den hjälp elev och handledare behöver och samtidigt avdramatisera förarprovsmomentet i en uppkörning. Som person är jag ärlig, rak och positiv, vilket leder till att coachningstillfället blir en ovärderlig aha-upplevelse om körprovet!

Som fristående coach vet jag exakt vad du måste kunna på Trafikverket för att bli godkänd. Jag skapar medvetna bil- och mc-förare och därmed bidra till en säkrare trafik för oss alla.

Jag erbjuder

Prova ett körprov - BIL

Tillsammans gör vi ett körprov för bil, där jag agerar trafikinspektör. Efteråt får ni konkret återkoppling på var ni ligger och vad ni behöver öva på för att klara det riktiga körprovet.

 

Pris: 650 kr / 45 minuter

Prova ett körprov - MC

Tillsammans gör vi ett körprov för MC där jag agerar trafikinspektör. Efteråt får ni konkret återkoppling på var ni ligger och vad ni behöver öva på för att klara det riktiga körprovet.

 

Pris: 650 kr / 45 minuter

Coachning handledare

Du kan köra bil, men kan du lära någon annan att köra bil? Med min coachning får du återkoppling och konkreta tips på hur du kan förbättra din utlärning. Din elev ska komma snabbare till målet – körkortet.

 

Pris: 650 kr / 45 minuter

Om Körprov.nu

Webbplatsen körprov.nu ägs och drivs av Körkontroll AB (organisationsnummer 559108-9684) med säte i Hässelby.