076-550 33 15 magnus@korkontroll.se

Omdömen

Såhär säger  de som anlitat mig

Då jag anser mig ha stor körvana, med 36 år som utryckningsförare samt 32 år som taxichaufför, blev det en ny upplevelse på hur en erfaren f.d trafikinspektör ger tips och råd hur en körning bedöms. De krav och normer som ställs på eleverna vid provet ändras med tiden. Den här möjligheten att få göra en prova-på-uppkörning för en f.d trafikinspektör, samt efteråt också få tips och råd som kraftigt ökar möjligheten att klara uppkörningen hos Trafikverket;  -Det ger en trygghet för eleven samt för mig som handledare!

/ Lars Amarald

Hittade Körprov.nu när jag googlade runt efter någon slags icke körskole-hjälp till min son. Vi har haft två jättebra körstatuskontroller med Magnus och avser att ta ytterligare! Jag rekommenderar varmt att ni använder er av hans utmärkta tjänst, märks att där finns gott om praktisk kunskap inför/om uppkörningar samt förmåga att förmedla och coacha!

/ Marie

Magnus tjänster hjälpte oss vid två tillfällen och vi hade lite längre sessions som granskade och rådde och lärde och föreslog. Efter mycket hemmakörande och två tillfällen med Magnus körde Kasper upp – och klarade sig på första försöket! Tack Magnus – hurra!

/ Marie och Kasper

Jag övningskör privat och att träna på rätt saker från start och få in rätt tänk och teknik spar tid och frustration!!! (den kommer och går som en bergochdalbana ändå).
Vill därför lägga till ett STORT TACK för bra coachning i inledningen av vår övningkörningskarriär. Det har lagt grunden för var vi är idag. Och TACK igen nu här i mellanfasen. Att få din feedback på om vi är på rätt väg var oerhört givande. Konkret kritik av dig som vet vad som krävs i slutändan är bara bästa tricket.  Ses snart igen för sista rycket!

/Anna

Jag vill varmt rekommendera coachen Magnus som driver Körprov.nu! Han har arbetat som examinator på Trafikverket och coachar nu elever och handledare på ett fantastiskt sätt inför uppkörningen! Vi tog två lektioner och fick ovärderliga tips!

/ Bengt

Mycket bra hjälp från Magnus! Pedagogisk, trevlig och stöttande. Så bra att man får hjälp med hur man kan lägga upp träningen själv. Imponerande kompetens och erfarenhet. Rekommenderar!

/Anna G