076-550 33 15 magnus@korkontroll.se

Prova ett körprov – MC

Med en utbildad Trafikinspektör på egen MC

Kom väl förberedd till uppkörningen – testa ett körprov och få konkret återkoppling på var du ligger och vad du behöver öva mera på!

Så här går det till att prova ett körprov för MC

Körning

Vi kör allihopa (elev, handledare och jag själv) på egen MC och håller kontakt via ett intercom, som jag tillhandahåller. Jag ger ett fiktivt körprov med moment som ingår i körprovet. Vi lägger vikt på låg-hög- bromsprovet samt körning i trafik.

Återkoppling med råd kring övningskörningen

Efter körningen får ni ett protokoll med ert resultat och min analys av var ni befinner er moment för moment. Vidare så går jag igenom körprovets kravnivå med er. Ni får konkret återkoppling med specifika tips och råd kring de moment ni behöver öva mer på i er övningskörning. Givetvis får ni svar på alla era frågor och funderingar.

4 fördelar med att testa ett körprov innan uppkörningen

  1. 4 av 10 privatister klarar inte första uppkörningen. Efter coachning med mig klarar 9 av 10 uppkörningen.
  2. Efter coachningen kan ni öva mer effektivt på de moment ni behöver förbättra.
  3. Väntetiden till körprovet kan vara väldigt lång. En kuggning innebär att nästa möjlighet till uppkörning kan ligga långt bort i tiden.
  4. Mindre nervositet inför körprovet. Genom att vara bättre förberedd blir man mindre nervös. Dessutom har ni redan provat körprovsituationen och fått ett kvitto på att ni köra MC.

Om mig

Jag har arbetat som inspektör vid Trafikverket och bedömt mer än 15.000 körprov. Jag vet vad som krävs för att klara körprovet vid uppkörningen.  Läs mer om mig här.

Pris

Analysering: 650 kr/45 minuter

Fördjupning: 600 kr/60 minuter